USA Today listar Max på sin topp-10-lista

Textstorlek

Skriv ut

USA Today listar Max på sin topp-10-lista

Ryktet om att Max har världens godaste hamburgare fortsätter spridas världen över. En av USA:s största dagstidningar, USA Today, listar nu Max Hamburgerrestauranger som en av tio internationella restaurangkedjor som borde finnas i USA.

- Det är glädjande och smickrande att finnas med på listan, säger Richard Bergfors, vd för Max Hamburgerrestauranger. Att hamburgarnas hemland har fått upp ögonen för oss är en bekräftelse på att vi tar ytterligare ett steg mot vårt mål – att bli världens bästa hamburgerkedja.

”Kom igen amerikaner, varför begränsar vi oss till bara gammal hederlig ketchup på pommes fritesen?” skriver USA Today och fortsätter: ”Max Burgers (...) erbjuder åtta olika dippsåser. Kombinera till exempel sältan med söt senapsdip [Sweet Mustard], en het kreolsk dip [Hot Creole]eller varför inte en riktigt dekadent varm ostdip [Smält cheddardip]– valet är ditt. Den svenska kedjan gör hamburgarna på beställning och har till och med alternativ för den som vill hålla igen på kolhydrater eller kalorier, eller äter vegetarisk kost, om man nu är lagd åt det hälsosamma hållet.”

Världen gillar Maxkonceptet. Företag och entreprenörer från jordens alla hörn förhör sig om möjligheterna att få starta restauranger tillsammans med Max. 2011 öppnade första restaurangen utanför Sverige i Norge och idag finns det tre restauranger där. 2012 etablerade Max sig i Dubai och den första restaurangen i Danmark slog upp portarna i mars 2013. Utan tvekan kommer Max att fortsätta vinna smaklökar världen över.

Läs mer:
www.usatoday.com/story/travel/destinations/2013/07/25/fast-food-freedom-top-foreign-chains-we-want-in-the-usa/2584855/

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Max Hamburgerrestauranger AB

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss