Subway öppnar restaurang i Boden

Textstorlek

Skriv ut

Subway öppnar restaurang i Boden

I morgon slår Subway upp portarna till sin nya restaurang i Boden. Från klockan 10.00 kan restaurangens gäster njuta av nygräddade subs med tillhörande fräscha grönsaker.

Subway planerar att öppna 240 restauranger före 2015 års utgång, vilket kommer att skapa 1600-1700 nya arbetstillfällen, och bara under 2013 beräknas 40 nya restauranger att öppna. Subways nya restaurang i Boden är belägen på Kungsgatan 43, erbjuder 29 sittplatser och har skapat tolv arbetstillfällen. Jobb som i huvudsak har gått till unga människor i Boden.

Restaurangen är belägen på Kungsgatan 43. Restaurangen är designad helt utifrån Subways nya, globala designkoncept som fokuserar på att skapa en ljusare, fräschare och modernare känsla i restaurangerna.

– Det känns jättekul att vi äntligen är på plats i Boden. När Wiksténs Fastigheter erbjöd oss lokalen på Kungsgatan föll bitarna på plats. Läget är suveränt och det är verkligen lätt att bara stanna till och ta någonting att äta, säger franchisetagaren Karoliina Suhonen som sedan tidigare driver två Subway-restauranger i Finland.

– Det här blir restaurang nummer 121 i Sverige och vi planerar att öppna många fler så vi letar fortfarande efter bra affärslägen och driftiga franchisetagare, säger Subways etableringsansvariga Freewan Shakib.
Förutom de klassiska subsen på menyn, som Chicken Teriyaki och ITALIAN B.M.T, erbjuder Subway åtta subs under sex gram fett och 400 kalorier. Subway erbjuder även ett flertal fräscha sallader.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Subway Sverige

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss