Quick Office väljer att växa via franchising

Textstorlek

Skriv ut

Quick Office väljer att växa via franchising

Kontorshotell är idag ett av de snabbaste växande områdena på fastighetsmarknaden då allt fler företag inser fördelarna med att flytta sin verksamhet till ett kontorshotell. För att svara på den ökade efterfrågan av kontorshotell väljer Quick Office att växa via engagerade franchisetagare i hela Sverige.

Stockholmsbaserade Quick Office vill erbjuda flexibla och affärsmässiga alternativ oavsett vart man befinner sig i Sverige. ”Vi har högre beläggning på våra kontorshotell än tidigare i år och vi ser att intresset för kontorshotell har ökat. ” säger Niklas Lénart, VD på Quick Office.

Företagen vill kunna fokusera på sin kärnverksamhet och samtidigt dra nytta av alla stordriftsfördelar som finns. Många ser även den positiva effekten av att sitta tillsammans med andra företagare, och vikten av ett utökat affärsnätverk.

- ”Vi ville expandera och tog in affärsutvecklingsbolaget Department of Doing. De hjälper oss med franchisekonceptet och affärsnätverket i vår tillväxtfas. Vi ser flera expansionsmöjligheter och söker nu bland annat engagerade och målmedvetna franchisetagare som vill driva sitt eget kontorshotell. Roligt är att vi redan fått in flera intressanta franchisetagare” säger Niklas Lénart.

Quick Office har 3 olika paket att drifta för franchisetagaren. Det som är gemensamt är att alla kunder skall få tillgång till ett etablerat affärsnätverk med partners samt få möjlighet att nyttja alla kontorsanläggningar runtom i Sverige när det behövs. På så sätt fungerar det perfekt för säljstyrkan som är ute på resande fot, likväl för det lilla enmansföretaget som vill växa till det börsnoterade företaget.

- ”Via ett franchisekoncept är man i princip igång på dag ett och får tillgång till handbok, processer och affärsutveckling säger Charlotte Olsmar på Department of Doing. De flesta stora företag drivs redan idag som franchisekoncept vilket man inte tänker på. Och med tanke på att Quick Office varit verksamma i branschen under lång tid så har de i stort sett förberett det mesta under 10 års tid.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Quick Office Franchise Sweden AB

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss