O’Learys har öppnat på kunglig mark

Textstorlek

Skriv ut

O’Learys har öppnat på kunglig mark

En ny och efterlängtad mötesplats för många Stockholmare och turister har öppnat på Djurgården i Stockholm. O’Learys Djurgården är en liten men oerhört charmig och mysig restaurang som ligger mitt emot Gröna Lunds stora entré i vackra K-märkta lokaler.

Niclas Kruuse av Verchou och Jorge Pere ska driva restaurangen. Både Niclas och Jorge känner väl till O’Learys koncept då båda har arbetat inom kedjan under en längre tid. Niclas driver sedan tidigare O’Learys Östermalm och O’Learys Lund. Jorge kommer närmast från O’Learys Östermalm där han har arbetat som köksmästare, O’Learys Djurgården blir hans första egna restaurang som franchisetagare.

– Jag är så glad att vi äntligen är klara och kan inviga den här restaurangen. Vi har arbetat intensivt hela vintern för att hinna klart i tid och vi är verkligen jättenöjda med resultatet. Lokalen är så fantastiskt fin och mysig och nu när vi har gjort om den till en O’Learys så blev det hur bra som helst. Jag är övertygad om att alla våra gäster kommer att trivas här säger Niclas.

Wilhelm Vintilescu VD för O’Learys Trademark var på plats vid premiären och han är oerhört stolt och glad över att Niclas väljer att öppna sin tredje O’Learys restaurang och att Jorge väljer att öppna sin första.

– Jag ser verkligen fram emot att följa utvecklingen för O’Learys Djurgården. Restaurangen blir vår 20:e enhet i Stockholmsregionen vilket visar att vi har ett bra och starkt koncept. Vi hoppas att den här restaurangen ska bli Djurgårdens nya mötesplats och jag är övertygad om att det kommer att gå bra under Niclas och Jorges ledning avslutar Wilhelm.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om O’Learys

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss