Itrim utsedd till Årets franchisekedja

Textstorlek

Skriv ut

Itrim utsedd till Årets franchisekedja

Viktminskningskedjan Itrim har av Svensk Franchise utsetts till "Årets franchisekedja i Sverige 2011". Övriga nominerade var Pressbyrån, Jetpak, 7-Eleven och Arken Zoo. Utmärkelsen tillkännagavs i helgen i samband med den årliga Franny-galan på Grand Hotel i Stockholm.

Fakta

Itrim Sverige AB startades 2003 och är en svensk franchisekedja inom motion och viktminskning genom individuell rådgivning och gruppträffar.

Itrim grundades 2003 av Birgitta Thörn, Greger Thörn, Martin Anderlind, Anders Sandblom och Anders Lindgren. Viktminskningskedjan har idag 36 center runt om i landet och under sommaren öppnar Itrim i USA, därpå följt av en lansering i Tyskland. Efter att ha varit nominerade till priset under ett flertal år, gick Itrim denna gång hela vägen fram.

- Styrelsen i Svensk Franchise utser årets franchisekedja på kriterierna tillväxt, positiv utveckling och unik förändring, och vi var eniga om Itrim som en värdig och självklar vinnare, säger Jonas Ideström, ordförande i Svensk Franchise.

- Det är fantastisk roligt att få det här erkännandet! Jag vill självklart rikta ett stort tack till Itrim-kedjans alla franchisetagare och deras medarbetare, som med sitt engagemang och sin expertis gjort detta till verklighet. Utan dem hade inte våra kunder lyckats så bra som de gör. Franchisetagarnas och kundernas framgång är vår framgång - så enkelt är det, säger Anders Lindgren, styrelseordförande i Itrim.

Juryns motivering löd:
"Årets vinnare har byggt sin franchise i hård konkurrens från svenska och internationella storheter. Med noggrann metodik och med osvikligt sikte på långsiktig lönsamhet har vinnaren investerat i sitt franchisekapital. Satsningen är nu global. En värdig representant för Svensk Franchise. Därför är de vårt val. Årets franchisesystem 2011 är Itrim.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Itrim Sverige

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss