Itrim till Borås genom licenssamarbete

Textstorlek

Skriv ut

Itrim till Borås genom licenssamarbete

Itrim etablerar sig i Borås genom ett samarbete med Gymmix Träningscenter som ägs av Borås gymnastiksällskap. Genom att erbjuda sitt viktminskningsprogram på redan etablerade motionsanläggningar ute i landet kan Itrim växa snabbare än genom att enbart öppna fullskaliga Itrim-center.

Vid ett licenssamarbete står Itrim för expertisen och den gedigna erfarenheten vad det gäller viktminskning och licenstagaren tillhandahåller motionsanläggningen.

- Vi är mycket noga med vilka vi väljer att samarbeta med och i Borås har vi valt Gymmix då det är en liten och personlig anläggning med engagerade och dedikerade medarbetare, säger Örjan Åhlén, ansvarig för licenssamarbeten på Itrim Sverige.

Gymmix Träningscenter är en komplett friskvårdsanläggning med 1100 kvm träningslokaler där man erbjuder ca 40 gruppträningspass i veckan och ett välutrustat gym med både maskiner och fria vikter. Nu kompletteras utbudet med Itrims väldokumenterade viktminskningsprogram.

- Vill du gå ner i vikt och stanna där finns det inga genvägar. Det krävs ändrade vanor inom mat och motion, och det är just det som Itrim-programmet handlar om. Itrims program är mycket seriöst och förankrat i forskning och ändå så enkelt utformat. Hela konceptet bygger på att få till en varaktig viktminskning och vi ser fram emot att hjälpa både nuvarande och nya kunder till ett lättare och friskare liv säger, Hanna Näslund, verksamhetschef på Gymmix Träningscenter i Borås.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Itrim Sverige

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss