Itrim öppnar i Kungälv och Värnamo

Textstorlek

Skriv ut

Itrim öppnar i Kungälv och Värnamo

Viktminskningskedjan Itrim fortsätter att växa. Itrim finns idag på över 35 ställen i Sverige och har även center i San Francisco, USA, och i Köln, Tyskland. I Kungälv och Värnamo etablerar sig Itrim genom licenssamarbete.

Vid ett licenssamarbete står Itrim för expertisen och den gedigna erfarenheten vad det gäller viktminskning och licenstagaren för motionsanläggningen. I Kungälv samarbetar Itrim med anläggningen Träna i Kungälv och i Värnamo med Nordic Club. Båda anläggningarna är mycket väletablerade på respektive ort.

- Vi är oerhört noga med vilka vi väljer att samarbeta med och är väldigt glada över att nu kunna erbjuda Itrim tillsammans med våra nya licenstagare i Kungälv och Värnamo, säger Örjan Åhlén, ansvarig för licenssamarbeten på Itrim.

Itrim-programmet handlar om att åstadkomma en beteendeförändring. Vid den inledande hälsoanalysen sätter du mål och strategier tillsammans med din hälsorådgivare. Programmet pågår under minst ett år och innehåller bl a hälsoanalys, motionsanalys, gruppträffar, motivationssamtal, uppföljningar, konditionstest och träningsintroduktion.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Itrim Sverige

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss