Itrim öppnar i Finspång, Salem och Växjö

Textstorlek

Skriv ut

Itrim öppnar i Finspång, Salem och Växjö

Viktminskningskedjan Itrim och Medley, Sveriges största privatägda operatör av kommunala bad- och friskvårdsanläggningar, utökar sitt samarbete. Därmed får Medleys kunder på anläggningarna i Finspång, Salem och Växjö tillgång till Itrims viktminskningskoncept.

Medley driver idag 33 kommunala badanläggningar i 20 kommuner, från Lomma i söder till Umeå i norr. Nu erbjuder man även Itrims världsledande viktminskningsprogram med gruppträffar, personlig rådgivning och motionsupplägg på sina anläggningar i Finspång, Upplands Väsby, Salem och Växjö.

- Vi erbjuder ett brett utbud av bad och träning på våra anläggningar och kan genom Itrim även tillhandahålla hjälp med varaktiga livsstilsförändring. Vi ser behov av välbeprövade och långsiktiga viktminskningsprogram ute i kommunerna, och tillsammans med Itrim kan vi nu på en ännu bredare front bidra till att stärka folkhälsan, säger Fanny Klüft Nerell, friskvårdschef på Medley.

– Det finns ett stort intresse för Itrims tjänster från alla delar av Sverige. Samarbetet med Medley har stor potential och gör att vi kan hjälpa ännu fler människor till ett lättare och friskare liv, säger Örjan Åhlen på Itrim.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Itrim Sverige

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss