First Hotel Plaza får ny ägare

Textstorlek

Skriv ut

First Hotel Plaza får ny ägare

First Hotels har ingått inkråmsöverlåtelseavtal med Aros Congress Center Holding för övertagelse av hotell- och restaurangverksamheten av First Hotel Plaza i Västerås. Aros Congress Center Holding blir därmed franchisetagare hos First Hotels från 1 mars 2012.

- Jag är glad för att denna transaktion lyckades, då det är en vinn-vinn situation för First Hotels, som får en ännu tätare kontakt med ett stort konferenscenter, samtidigt som hotellet fortsätter som ett franchise hotell under First Hotels brand. Vidare synliggör detta att det ligger betydliga värden i vår drift, säger Bjørnar Tretterud, Interim CEO, First Hotels.

Aros Congress Center Holding känner hotellmarknaden i Västerås gott då de redan driver två andra hotell i staden.

- Med Västerås största hotell och vårt congress center i samma regi och under samma tak, får vi möjlighet att ytterligare förstärka Västerås som mötesdestination, säger Anki Bengtson, styrelseordförande Aros Congress Center Holding AB

- First Hotels är en av skandinaviens ledande hotellkedjor och vi ser fram emot att tillsammans med medarbetarna på First Hotel Plaza utveckla hotellet och restaurangerna, säger Tobias Hultberg VD Aros Congress Center Holding.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss