Eurekakids planerar öppnar 35 nya butiker 2013

Textstorlek

Skriv ut

Eurekakids planerar öppnar 35 nya butiker 2013

Franchisekedjan Eurekakids har rivstartat året med fem nya butiker, detta som en del av en nationell och internationell expansion som kommer att äga rum under 2013. Man räknar med att expandera på nya marknader (Tyskland, Österrike och Schweiz) och man har för avsikt att öppna totalt 35 nya butiker under året.

Nya butiker i Belgien, Colombia, Spanien och Italien är en del av en ambitiös expansionsplan för att stärka marknadsandelen i Europa och Sydamerika. Så har året börjat och man räknar med att öppna totalt 35 butiker under 2013.

De nya butikerna finns i Belgien (Louviere), Italien (Rom y Turin), Colombia (Bogotá; invigs i april) och Spanien (Lugo; invigs i april). Man har också flyttat butiker som kedjan har i Sevilla, Murcia och Terrassa (Barcelona) till större lokaler för att få större försäljningsyta.

Detta är en del av en expansionsplan som gör det möjligt för den spanska kedjan att öppna 35 nya butiker under 2013, i Spanien, Frankrike, Italien, Beligien, Sverige, Portugal och Colombia samt i tre nya länder: Tyskland, Österrike och Schweiz.

För tillfället finns 134 butiker i åtta olika länder, vilket gör Eurekakids till en av de främsta kedjorna specialiserade på pedagogiska leksaker.

Även e-handel
Eurekakids har också en plattform för e-handel, www.eurekakids.es. Butiken är översatt till sju olika språk och produkterna säljs över hela världen.
Bland de 3000 artiklarna lyfter man bland annat fram leksaker som ska väcka barns nyfikenhet och stimulerar deras intelligens, långt från de könsrelaterade leksaker som man kan finna på marknaden.


| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Eurekakids

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss