Entreprenörer tävlar om kontrakt i FranchiseCup

Textstorlek

Skriv ut

Entreprenörer tävlar om kontrakt i FranchiseCup

Imorgon går startskottet för Sveriges första FranchiseCup i Rosengård, Malmö. Unga entreprenörer utan egen affärsidé tävlar om franchiseavtal i ett av tre olika franchiseföretag.

Fakta

Franchise Cup 2012 är ett initiativ sprunget ur arbetet med att utveckla Malmös stadsdel Rosengård, och i förlängningen ett nytt och spännande sätt att skapa arbetstillfällen i Malmö. Tävlingen har utvecklats av Rosengårds stadsdelsförvaltning i samarbete med ALMI, Uppstart Malmö, Perfect Place och Idélaboratoriet.

I FranchiseCup har unga entreprenörer chansen att exklusivt presentera sig för tre olika franchiseföretag. Inför en jury bestående av representanter från de tre franchiseföretagen Salads and smoothies, Taco Bar och Pro Assistans, får kandidaterna presentera sig själva och sina styrkor som franchisetagare och entreprenörer.

- Uppstart Malmös mål är att skapa tillväxt och därför är det viktigt för oss att stötta entreprenörer som på sikt kan anställa. Franchise Cup ger en stor möjlighet för entreprenörer som har driv och kunskap, men som saknar unika affärsideér, att snabbt komma ut på marknaden, säger Tina Kaikkonen, kommunikationsansvarig på Uppstart Malmö.

Läs mer:
www.franchisecup.se

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss