Brothers anlitar fotbollsproffs

Textstorlek

Skriv ut

Brothers anlitar fotbollsproffs

Klädkedjan Brothers lanserar en ny vårkampanj, och lagom till EM i fotboll 2012 har man anlitat fotbollsproffsen Ola Toivonen och Sebastian Larsson som frontfigurer till kampanjen.

Fakta

Sebastian Larsson och Ola Toivonen spelar till vardags i fotbollsklubben Sunderland respektive PSV Eindhoven.

- Ola och Sebastian har genom målmedvetenhet och genom att följa sina drömmar nått stora framgångar. Dessutom står de för många av Brothers värderingar, från god stil till manlig gemenskap och kamratanda. Vi är väldigt nöjda med att två så framträdande EM-spelare bär upp årets vårkampanj, säger Maria Sjöstrand, marknadschef Brothers.

I kampanjen som fotograferades i London syns Larsson och Toivonen i allt från skräddade kostymer till vind- och vattenavvisande ”windbreakers” – ett plagg som är en del av Brothers lansering ”Athletic Project”.

Välsittande kostymer och fotbollsspelare går hand i hand och den här säsongen tar Brothers ett steg mot att göra kostymen mer modern och mindre formell: ”The Suit Combo” är en kostym i bomullstwill som kan bäras som den är – alternativt mixas med kavaj i en färg och byxa i en annan.

– Jag vet att det är viktigt med en schysst image som fotbollsspelare. Brothers handlar mycket om gemenskapen i lagsporter och som fotbollsspelare vet man hur viktig sammanhållningen är. Jag tycker det är riktigt kul att vara med i ett sådant sammanhang. Dessutom får jag prova på att arbeta som modell, säger Sebastian Larsson.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Brothers & Sisters Sverige AB

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss